Își acuză fosta concubină că i-ar fi răpit copilul! Femeia, agent de pază la SE Rovinari

1930

Gheorghe Cruceru în vârstă de 48 de ani din comuna Drăguțești, sat Urechești, a reclamat ieri la poliția din localitate că fosta sa concubină i-ar fi răpit copilul de la domiciliu. Este vorba de un minor în vârstă de 7 ani, pe care cei doi îl aveau împreună, tutorele copilului fiind Gheorghe Crucerul. Copilul cu handicap la nivelul vorbirii ar fi fost luat joi, în jurul orelor 11,00 de la domiciliul tutorelui, mama minorului spunând persoanei vârstnice care avea grijă de copil, Gheorghe Cruceru fiind la serviciu, că ar fi discutat cu tatăl copilului care ar fi fost de acord cu preluarea de către ea a minorului. Tatăl a aflat de preluarea copilului de către fosta concubină M.S. abia ieri la ora 12,00, după ce respectiva ar fi luat copilul din grija bunicului patern. La acel moment, Gheorghe Cruceru a sunat la Poliția Drăguțești, Rovinari și Bîlteni.

,,L-am sunat pe domnul Samoilă, șeful postului de la Drăguțești, i-am spus cele petrecute dar răspunsul polițistului a fost că nu se poate ocupa de caz că este cu izolații. Abia la ora 14.00 am fost sunat de la Poliția Drăguțești și mi s-a dat numărul șefului de post de la Bîlteni, unde polițistul șef era liber. Am sunat la Poliția Rovinari, dispeceratul mi-a transmis să iau legătura cu polițiștii din zona Bîlteni. Mi-a răspuns un agent care m-a întrebat unde stă fosta concubină, ce domiciliază în Bîlteni, în timp ce colegul lui mi-a vorbit răstit la telefon. I-am explicat că nu mă pot deplasa că sunt de serviciu și nu pot să îmi caut copilul urmare a ordonanței militare. Am fost amenințat tot eu cu amenda și mi s-a transmis că dacă merg cumva la Bîlteni, să îmi caut fiul, mă va băga în carantină, după ce mă va amenda. I-am spus că îmi acuz concubina de răpire a minorului, dar am fost luat în derâdere. Au trecut 24 de ore și nu am nicio veste despre copil, fosta concubină nu răspunde la telefon iar poliția nu face nimic”, a declarat Gheorghe Cruceru.

Acesta mai susține că femeia i-ar fi sustras din locuință și 15.000 de lei, lipsa banilor constatând-o ieri seară. Bărbatul recunoaște că a avut o ceartă cu femeia cu trei luni în urmă, pe fondul unor mesaje găsite la respectiva în telefon. La acel moment, aceasta a părăsit locuința din Drăguțești. A revenit o singură dată la Urechești, în cele trei luni, și a plecat din nou când Cruceru a văzut că are discuții continue cu un alt bărbat, telefonic și prin mesaje.

Femeia acuzată de răpire și furt este agent de pază la SE Rovinari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here