Ișfan bate tare din picior că nu vrea la catedră! Vrea inspector general adjunct la IȘJ Gorj sau inspector pe matematică la MEN!

2128

PSD Gorj este dat peste cap de pretențiile ridicate de fostul inspector general al Inspectoratului Școlar Gorj, Ion Ișfan, rămas fără mandat și obligat să revină la catedra de matematică a liceului Roșia Jiu. Ișfan, prin fostul senator Mihnea Costoiu, ambii fiind vecini de bloc(fostul inspector general cumpărându-și un apartament în imobilul unde stă fostul parlamentar, aflat în grațiile ministrului Educației) trage sforile să revină în IȘJ Gorj pe postul de inspector general adjunct, ori, în cel mai rău caz, inspector pe matematică la Ministerul Educației. Ministrul Ecaterina Andronescu nu agreează niciuna dintre pretențiile lui Ișfan, care a făcut potecă la București pentru a-și aranja apele. De fapt, Ișfan se teme că fără o funcție la înălțime, cei pe care i-a asuprit vor începe să vorbească mai mult decât trebuie.

Deja printre dascălii din Gorj se vorbește despre o fermă de animale, deținută de fostul inspector general pe raza comunei Dragotești, dar și despre munca făcută de unii, deloc voluntar, la casa de vacanță de la Cheile Buții. De altfel, aceste aspecte se regăsesc și în plângerile numeroase ajunse deja pe masa ministrului Andronescu.
Cert este că situația nu convine conducerii PSD, cu atât mai mult cu cât Marcela Mrejeru și-a luat în serios munca, aceasta neavând nevoie de coordonarea lui Ișfan. De altfel, Mrejeru, noul inspector școlar general, a verificat în ultima săptămână mai multe școli, ultimele la care le-a trecut pragul fiind cele din Ciuperceni, Stănești și Lelești. Mihai Weber, președintele PSD Gorj, a declarat, ieri, că indiferent ce își dorește Ișfan nu se va lua o decizie fără consultarea organizației. Cazul Ișfan va fi discutat la Ministerul Educației, săptămâna aceasta.
,,În momentul în care apar astfel de zvonuri, ceva, ceva poate fi adevărat”, a spus, Weber, în conferința de presă a PSD Gorj de luni.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here