IPA 3 Gorj s-a impus în Liga Prieteniei!

329

Prima ediţie a campionatului de fotbal pe teren redus Liga Prieteniei Târgu Jiu – Fair Play Arena a fost câştigată de formaţia IPA 3 Gorj. Ştiinţa Celei s-a clasat pe locul secund, iar podiumul a fost completat de Farmacia Victoria. Cele trei formaţii au dreptul să ia parte la Superliga Internaţională Bucureşti 2017, în perioada 14-17 iulie. Sfârşitul săptămânii a fost prilej de bucurie la Fair Play Arena, unde au fost premiate toate echipele participante. Primele trei clasate au fost recompensate, printre altele, cu loturi de echipament, iar jucătorii au primit şi distincţii individuale. Cel mai bun jucător al turneului a fost desemnat Ion Al-Ioani, titlul de golgheter a mers la Dragoş Săulescu, iar portarul cel mai valoros a fost Marian Manole. Tot un portar, Florin Constantinescu (IPA 3 Gorj), s-a ales cu un cadou special de la unul dintre sponsori, o pereche de mănuşi semnată de Bogdan Stelea. La festivitatea de premiere a luat parte şi primarul municipiului, Marcel Romanescu.
Ion Al-Ioani, IPA 3 Gorj: “A fost un turneu foarte frumos, cu meciuri disputate şi cu mult respect între echipe, ceea ce ne încântă. Ne dorim ca şi pe viitor să avem parte de un astfel de comportament. Vedeţi bine, pe teren mare nu mai avem echipă, încercăm să arătăm pe teren mic, şi în ţară, că suntem buni. Îi felicit pe organizatori şi pe participanţi”.
Cosmin Tutunaru, organizator: “A fost o ediţie importantă pentru Târgu Jiu şi pentru Liga Prieteniei la nivel naţional. Au fost multe echipe care şi-au dorit primul loc, iar multe meciuri s-au decis la loviturile de departajare. Sperăm ca participanţilor să le fi plăcut acest lucru, şi să revină cu mare drag la viitoarele competiţii”.
Pavel Tutunaru, organizator: “Următoarea competiţie majoră de la Fair Play Arena o să fie Cupa Cartierelor, care va debuta la începutul lunii septembrie. În octombrie o să reluăm campionatul, şi avem în plan mai multe întreceri sportive pe care le vom organiza după ce vom monta balonul”.
Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu-Jiu: “Sunt foarte încântat de modul în care a fost organizată această competiţie. Discutăm de sport între prieteni, şi este un moment deosebit pentru fenomenul sportiv de la nivelul judeţului Gorj. E o onoare pentru mine să mă pot afla aici, provin din acest fenomen. Am fost arbitru, observator şi conducător de club, îmi sunt dragi sportivii şi îi îndemn să continue. Primii paşi în fotbal se fac pe teren redus”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here