Investiții importante la Motru! 7 milioane de euro atrase în municipiu în doar șase luni

3171

Noua administrație locală din Motru a reușit în cele șase luni de zile să aibă proiecte aprobate de peste 35 de milioane de lei ce vizează obiective importante pentru municipalitate. Aceste obiective vizează infrastructura rutieră pe nouă străzi importante din Motru, pentru care s-a obținut aprobare cu o valoare de 2 milioane de euro, realizarea unei creșe noi cu tot cu dotări pentru care deja s-a licitat și se cunoaște constructorul, cu o valoare de două milioane de euro dar și extindere canalizarea rețea de apă și branșamente pentru satele Leurda, Horăști, Râpă pentru care municipalitatea a obținut finanțarea pentru încă trei milioane de euro.

Practic, primarul Morega a obținut, în doar șase luni de zile, sume importante de bani pentru investiții, cât nu s-au obținut în ultimii cinci ani.
Motru va fi în continuare un mare șantier, având în vedere că acum se lucrează în zeci de puncte în localitate dar și în localitățile componente, colectivul din cadrul primăriei a depus și este în curs de a depune multe alte proiecte pentru a îmbunătății calitatea vieții în localitate.
Deja Motru apare în fruntea localităților care ai demonstrat că se poate într-un timp destul de scurt că lucrurile să miște, investițiile să apară iar visele cetățenilor să devină o realitate.
Mai în glumă, mai în serios, cetățenii spun că ar fi ,,deranjați”, de zgomotul utilajelor încă de la primele ore până după amiaza târziu, lucru care la Motru nu s-a mai întâmplat de zeci de ani.
La Motru, investițiile sunt ]n realizare pe toate domeniile, cultural, sănătate, social, infrastructura rutieră, de utilitate publică etc.
A.S.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here