Întâlnire de protocol cu delegațiile participante la Festivalul Internațional de Folclor

403

În cursul zilei de 23 august, Gheorghe Porumbel, directorul Festivalului Internațional de Folclor, a organizat o întâlnire de protocol cu delegațiile participante la festival. Cu această ocazie, au avut loc scurte alocuţiuni de salut din partea conducerii judeţului şi municipiului, cât şi ale oaspeţilor; înmânarea mapelor şi a obiectelor de protocol, precum un schimb de impresii asupra desfăşurării festivalului, propuneri, sugestii.

Municipiul Târgu-Jiu a găzduit, în această săptămână, o nouă ediție a Festivalului Internațional de Folclor – ”Întoarcerea românilor acasă”. Șapte ansambluri de peste hotare au evoluat la Târgu-Jiu; este vorba despre artiști din: Republica Moldova, Serbia, Bulgaria și Ucraina.

În cursul zilei de joi, Gheorghe Porumbel, directorul Festivalului Internațional de Folclor, a organizat o întâlnire de protocol cu delegațiile participante la festival. În cadrul evenimentului au avut loc scurte alocuţiuni de salut din partea conducerii judeţului şi municipiului, cât şi ale oaspeţilor; înmânarea mapelor şi a obiectelor de protocol, precum un schimb de impresii asupra desfăşurării festivalului, propuneri, sugestii.

Festivitatea de închidere a festivalului s-a desfășurat în cursul serii, începând cu ora 19.00, pe esplanada amfiteatrului cu toate formațiile participante la festival.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here