Înghesuială pe ceaune!

180

Deschiderea unui nou magazin în zona Pieței Centrale, ieri dimineață, în zi de sărbătoare, a fost un bun prilej pentru gorjeni pentru a se înghesui iar la ofertele puse la bătaie de comercianți. Cei de la Carrefour au preluat fostul magazin Succes amenajat în fostul Lexi Star, iar printre ofertele disponibile la inaugurare au fost și cele la ceaune. Tigăile au fost înlocuite acum cu alte vase dintr-o gamă apropiată, prețul pentru un ceaun fiind de 9,99 de lei. Nu încape nicio îndoială că oamenii s-au dus buluc la standul cu ceaune, unii plecând de acolo cu coșul plin pentru că au luat pentru toate rudele și prietenii interesați de așa ceva.
“Am o soră, un frate, un prieten, e fata, sunt destui care vor și ei câte o bucată și de asta am luat șase. Nu știu cât sunt de bune, dar la prețul acesta se merită. Acum să vedem ce punem în ele, că de luat le-am luat”, a spus una dintre cumpărătoare, iar ca ea au fost mulți alții. “Eu sunt de la țară și am vorbit acum cu vecinul la telefon, l-am sunat și a zis să îi iau și lui. Fi-mea vrea și ea o bucată, deci trei le-am luat din start. De aici o să merg după niște smântână și un pui că nu poți să mănânci mămăliga goală, mai trebuie și alte alea pe lângă ea”, a spus un client al magazinului.
Forfota din jurul ceaunelor a durat zeci de minute, timp în care oamenii s-au întrebat însă și dacă merită să ia acasă un astfel de obiect, unii spunând că au alte modele deja cumpărate sau s-au declarat nemulțumiți de calitatea mărfii. “Nu sunt scumpe, e drept, dar sunt bune numai pentru două persoane, că nu sunt prea mari. În plus, nici calitatea nu mi se pare cea mai bună. A mai luat soția înainte două tigăi și n-a făcut mare lucru cu ele. Cine are nevoie poate să cumpere, mie nu îmi trebuie”, a spus un domn decis să nu ducă nici un ceaun acasă.
Dincolo de nebunia cu ceaunele oamenii au apreciat modul de prezentare al magazinului și felul în care a fost reamenajat acesta, gama de mărfuri oferită fiind diversificată. Ca dovadă, clienții veniți la inaugurare au plecat cu coșurile pline, iar pentru a plăti marfa cumpărată au trebuit să stea la coadă, unde au primit gratuit din partea casei sacoșele în care să își pună produsele achiziționate.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here