Înfrângeri pe linie în Liga a 3-a

237

Niciuna dintre reprezentantele Gorjului nu a reuşit să obţină vreun punct în runda cu numărul 12 din Liga a 3-a, asta deşi două dintre ele au evoluat la sfârşitul săptămânii trecute pe teren propriu.
Minerul Motru a fost cea care a deschis seria neagră pierzând meciul de pe teren propriu cu CS Ineu, scor 1-2. Motrenii continuă să se scufunde în clasament şi după despărţirea de antrenorul Gabi Zahiu. Minerii au deschis scorul prin Trifu, însă oaspeţii au egalat după doar trei minute, pentru ca în primul minut al reprizei secunde să puncteze decisiv. Tot pe teren propriu a pierdut şi Ştiinţa Turceni, scor 0-1 cu Vulturii Lugoj, echipă care a marcat singurul gol al întâlnirii cu 10 minute înainte de final, prin Magdaş.
Nici echipa a doua a Pandurilor nu s-a simţit bine în week-end, însă înfrângerea a venit în deplasare, în faţa liderului seriei, Naţional Sebiş. Gazdele au câştigat cu două goluri marcate în primul sfert de oră al reprizei secunde, când Radu şi Bozian au marcat pentru victoria cu 2-0 a celor de la Naţional Sebiş.
În ultima etapă a turului, Pandurii II va primi vizita celor de la ACSO Filiaşi, Minerul Motru se va deplasa la Becicherecu Mic, iar Ştiinţa Turceni va juca tot în deplasare, la Ineu.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here