Incendiu în centrul municipiului Târgu-Jiu

436

Casa unui târgujian, situată în centrul municipiului Târgu-Jiu, lângă sediul Clubului „Pandurii Târgu-Jiu”, a fost cuprinsă de flăcări, ieri după-amiază. În interiorul locuinței se afla proprietarul. Acesta a fost scos din încăpere de reprezentanți ai clubului Pandurii, al căror sediu se află în apropiere.
incendiu (1)Afectate au fost și spațiile comerciale de lângă acoperișul distrus de foc. La fața locului au fost trimise atât echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj, cât și jandarmi și polițiști. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. “Trei echipaje de stins incendii cu apă și spumă, din cadrul incendiu (2)Detașamentului Târgu-Jiu și un echipaj SMURD, au intervenit în municipiul Târgu-Jiu, zona centru, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case de locuit.
Din cauza faptului că nu exista spațiu între construcții au fost afectate trei proprietăți. Ca și suprafață, peste 250 de metri pătrați de acoperiș.
incendiu (5)Cauza este în curs de stabilire”, a declarat Mihai Avramescu, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.
Afectat de flăcări a fost și cabinetul medicului cardiolog Ion Mălăescu și al soției acestuia, care este incendiuamplasat lângă acoperișul care a luat foc. Polițiștii efectuează cercetări, alături de pompieri, pentru a stabili circumstanțele în care a izbucnit incendiul.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here