Încă 4 posturi, scoase la concurs de Spitalul Judeţean

185

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu organizează concurs pentru încă patru posturi vacante. Astfel, în perioada 23-25 septembrie se vor desfăşura concursurile pentru un post de infirmier, unul de asistent medical, unul de autopsier şi unul de referent pentru Biroul Administrativ. Înscrierile se fac la sediul unităţii, până la data de 21 septembrie.

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu face tot posibilul pentru a rezolva, cât de cât, criza de personal cu care se confruntă de mai mult timp. În acest sens, reprezentanţii unităţii au scos la concurs mai multe posturi. Astfel, până pe data de 21 septembrie au loc înscrierile pentru patru posturi scoase la concurs recent: infirmier debutant, la Obstetrică; asistent medical, la Cabinetul Dermato-Venerologie, autopsier debutant la Serviciul Medicină Legală, referent debutant, la Biroul Administrativ. Concursurile se vor desfăşura în perioada 23-25 septembrie.

Nouă posturi temporar vacante, scoase la concurs
Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a scos la concurs şi nouă posturi temporar vacante. Astfel, pe 28 septembrie se va desfăşura concursul de angajare a unei îngrijitoare pentru Secţia Recuperare Medicină Fizică şi Balneologie şi a unei îngrijitoare pentru Serviciul Medicină Legală. Între posturile scoase la concurs se găsesc şi cinci de asistent medical debutant. Concursurile se desfăşoară în perioada 1-4 octombrie, posturile fiind pentru: secţia Pediatrie, secţia Urologie, secţia Oncologie, Camera de Gardă şi Blocul operator. Pe data de 5 octombrie este programat concursul pentru ocuparea posturilor de infirmier debutant pentru Primire Bolnavi şi brancardier pentru Unitatea Primiri-Urgenţe. Concursurile se vor desfăşura la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here