În spaţiul închiriat de afaceristul Lemnaru: Un nou magazin Carrefour la Târgu-Jiu, inaugurat astăzi

957

Carrefour deschide astăzi un nou supermarket în oraşul Târgu-Jiu, în paralel cu o inaugurare a unui nou magazin la Braşov, grupul ridicând numărul total de magazine, în acest format, la 91. Noul magazin se află situat pe strada Ecaterina Teodoroiu, un spaţiu de 860 de mp fiind închiriat Carrefour de către afaceristul Călin Lemnaru. Acesta a declarat că terenul pe care a ridicat construcţia, închiriată acum Carrefour, a fost cumpărat de la trei familii, două de etnie rromă, la preţul zonei. Afaceristul a investit apoi, ridicând noua construcţie, peste 200 de mii de euro.

calin lemnaru“Nu am ridicat-o pentru Carrefour ci am realizat spaţiul cu intenţia clară de a-l închiria. Am cumpărat terenul de la trei familii, la preţul zonei”, a declarat Călin Lemnaru, afaceristul care a mai bifat astfel încă o afacere imobiliară de succes în municipiu. De altfel, nu este un secret, că pe ce pune mâna Lemnaru, produce instant bani, chiar dacă investiţia este amortizată în timp.
DSC_0009Noul supermarket Carrefour era necesar în zona în care nu existau decât magazine alimentare de mici dimensiuni. Noul supermarket îşi așteaptă de azi clienții cu o echipă de profesioniști gata să ofere o experiență de cumpărături cât mai plăcută. “Modelul comercial se axează pe o gamă de aproximativ 5.500 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile naționale”, se arată într-un comunicat de presă al grupului. Noul magazin este mai mare decât cel din zona Hotel Gorj, spaţiul de expunere al produselor fiind de 600 de mp.

DSC_0010Carrefour, pe locul doi mondial
Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.
În România, Grupul Carrefour va număra 172 de magazine dintre care 27 hipermarketuri “Carrefour”, 91 supermarketuri “Market”, 46 magazine de proximitate “Express”, 7 magazine de proximitate “Contact” și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here