În greva foamei, în fața Prefecturii Gorj! ,,Protestez pentru că procurorii mi-au clasat un dosar penal iar autoritățile nu verifică situația financiar-contabilă a Asociației nr.48”!

315

Un cetățean din municipiu, fost președinte al unei asociații de proprietari din oraș, a inițiat, joi, un protest al foamei ca urmare a unei injustiții, care spune că i s-ar fi făcut de către procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu. Mai exact, Ion Paliță, de 66 de ani, a făcut o plângere penală pe 7 august 2017 împotriva administratorului asociației de proprietari nr.48 din Târgu-Jiu, pe care o conducea ca președinte, dar parchetul a clasat recent cauza. Paliță o acuză pe Rădoescu Nicolița de delapidare, abuz în serviciu și de confecționare a unei ștampile cu antetul asociației, cu care respectiva ar fi încheiat procese verbale de lucrări fictive, încasând bani pe acestea.
Ion Paliță a anunțat încă de miercuri DSP Gorj în legătură cu greva foamei inițiate o zi mai târziu, iar reprezentanții instituției monitorizează cazul, protestatarului luându-i-se joi dimineața, tensiunea, glicemia și i s-a făcut și un EKG. Cetățeanul a declarat, ieri, că va sta în protest pe perioadă nelimitată, până când autoritățile municipale se vor sesiza și vor verifica situația din Asociația de Proprietari nr.48.
,,Primăria Târgu-Jiu, dar și specialiștii Consiliului Județean trebuie să verifice, pe ultimii ani, situațiile financiar-contabile ale acestei asociații de proprietari din Debarcader, deoarece administratorul a încheiat de-a lungul anilor contracte cu terți și persoane fizice fără a avea acest drept. Mai mult, a încheiat 180 de contracte de prestări servicii doar cu firma Jurilex SRL, firma actualului președinte al asociației. Aceste ilegalități trebuie verificate de organele competente, deoarece demersul meu făcut la Parchetul Târgu-Jiu, din păcate, a fost oprit, dosarul fiind clasat”, a spus Ion Paliță.
De altfel, fostul președinte, conform presei locale, și-a câștigat la prima instanță revenirea pe postul de conducere de la cârma Asociației de Proprietari nr.48 din Târgu-Jiu.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here