Împrumut de 70 de milioane de lei pentru Supercom

684

Compania românească Supercom, jucător pe piaţa serviciilor publice de salubritate şi de management al deşeurilor, a accesat o finanţare de 70 milioane de lei de la EximBank, care acoperă nevoia de lichidităţi pentru activitatea curentă şi susţine planurile de dezvoltare ale companiei prin credit de investiţii, cât şi de garantare. Supercom activează pe piaţa de servicii de colectare, transport, tratare şi depozitare deşeuri municipale cu o reţea de 31 de puncte de lucru prin care asigură servicii de salubrizare pentru peste 1,5 milioane de locuitori, companii şi instituţii publice din Bucureşti, Cluj, Dâmboviţa, Bistriţa, Hunedoara, Caraş-Severin, Ilfov, Ialomiţa şi Gorj.
„Recent, Supercom şi-a început activitatea în Cluj, una dintre cele mai active regiuni în promovarea şi dezvoltarea proiectelor ecologice. Mai mult decât atât, avem în plan investiţii semnificative pentru dezvoltarea companiei, pentru achiziţia de echipamente performante şi tehnologii specifice industriei care să permită îndeplinirea obiectivelor asumate de România la nivel european. Parteneriatul cu EximBank este un pas important în consolidarea ţintelor României în ceea ce priveşte utilizarea eficientă a resurselor şi reducerea impactului asupra mediului”, spune Ilie Ionel Ciuclea, preşedinte al Supercom.
Afacerile operatorului de servicii de salubrizare au trecut de 200 milioane lei în 2019, iar profitul net s-a apropiat de 10 milioane de lei.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here