Hanu, candidatul USL la Primăria Motru

320

Picture 002Dorin Hanu va fi anul viitor candidatul Uniunii Social Liberale(USL) la Primăria Motru. Acest lucru a fost confirmat ieri de vicepreşedintele PSD Gorj, Vasile Râbu, care a menţionat că pedelistul Constantin Severus Militaru nu ar avea astfel nicio şansă în faţa candidatului USL.

Motreanul Vasile Râbu a anunţat ieri că pentru Primăria Motru, USL Gorj îl va susţine, pentru funcţia de primar, pe edilul în funcţie, Dorin Hanu. “Militaru nu va fi o problemă pentru Primăria Motru deoarece Dorin Hanu, din câte ştiu, va fi candidatul Uniunii Social Liberale la funcţia de edil local al municipiului. Militaru nu are nicio şansă să preia funcţia de primar la Motru”, a declarat Vasile Râbu, vicepreşedintele PSD Gorj.

Deputatul Militaru a anunţat sâmbătă la Motru că la alegerile locale de anul viitor, cu siguranţă, el va fi cel care va candida din partea PDL, chiar dacă este mult mai preocupat de mandatul său de parlamentar. Militaru a fost reales preşedinte al PDL Motru, la finalul săptămânii trecute, fapt care îi conferă prima poziţie de candidat la primăria municipiului.

A.Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here