Habemus candidat PSD pentru Primăria Târgu-Jiu

301

Comitetul Executiv al PSD Gorj s-a întrunit, joi, pentru a valida candidatura lui Aurel Popescu, președinte al PSD Târgu-Jiu, la primăria municipiului, pentru alegerile parțiale. Surprize nu se așteptau, astfel că organismul în cauză l-a și validat cu unanimitate pe actualul primar interimar al municipiului pentru candidatura ce va fi depusă probabil în luna mai. La ședință nu s-a discutat de alte funcții, și nici măcar despre candidatul partidului pentru Primăria Drăguțești, candidatură dorită de către Gheorghe Butan.

Din start, Florin Cârciumaru, liderul organizației, a declarat că Aurel Popescu este cea mai bună variantă pentru candidatură a partidului. “Candidatul Primăriei Târgu-Jiu va fi Aurel Popescu, acest lucru s-a discutat în organizația municipală care și-a dat girul pentru asta, iar propunerea va fi validată”, a declarat liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru.
DSC_0027Validarea candidaturii primarului interimar al municipiului a fost agreată de toți participanții prezenți la CEx. “Îl susțin pe domnul Aurel Popescu, sunt alături de dânsul, alături de echipa gorjeană a PSD. Dânsul va continua proiectele începute de fostul primar, actual senator, Florin Cârciumaru”, a declarat înainte de începerea ședinței, Bebe-Viorel Ionică, vicepreședinte al PSD Gorj.
Claudiu Manta, liderul organizației de tineret a PSD Gorj, a spus, de asemenea, următoarele: “Mi se pare că domnul Aurel Popescu, având în vedere experiența și faptul că lucrează de atâția ani în Primăria Târgu-Jiu, beneficiază de sprijinul cuvenit din partea organizației pe care o reprezint și din partea PSD Gorj. Mi se pare o soluție foarte bună care poate să ducă la continuarea proiectelor demarate de domnul Cârciumaru”.
“Este cel mai potrivit să candideze pentru funcția de primar și are și cele mai mari șanse”, a declarat și Mihai Prunariu, consilier județean PSD.

Gata de lupta electorală
În ceea ce îl privește pe Aurel Popescu acesta s-a declarat pregătit pentru lupta electorală și pentru funcția pe care o ocupă deja de la finalul anului trecut, în interimat. “Chiar dacă am încredere maximă în colegi, emoțiile sunt inevitabile. Este firesc, trăiesc un moment foarte important și în viața de partid și în cea privată, deoarece atunci când îți asumi o astfel de competiție, o astfel de provocare, trebuie să trăiești și momente încărcate și tensionate care preced viitoarea bătălie pentru fotoliul de primar al municipiului Târgu-Jiu”, a declarat Aurel Popescu.
De altfel, în cadrul ședinței, Popescu a primit girul CEx fără probleme, acesta fiind validat în unanimitate drept candidatul formaţiunii politice la alegerile parţiale, care vor avea loc în acest an pentru funcţia de edil al oraşului.
Candidatura nu mai trebuie validată de centru.
Aurel Popescu ocupă funcţia de primar interimar al municipiului Târgu-Jiu ca urmare a obţinerii de către Florin Cârciumaru, fostul edil, a unui mandat de senator.
În cadrul ședinței, social-democrații la cererea președintelui Cârciumaru au ținut un moment de reculegere pentru Severus Militaru, politicianul liberal decedând, marți, la un spital din Capitală.

“Cel mai puternic partid din România a decis să mă susțină drept candidat pentru funcția de primar al municipiului Târgu-Jiu. Le mulțumesc colegilor mei din PSD Gorj pentru încrederea acordată. Am alături o echipă puternică și cu experiență cu care voi duce la îndeplinire toate proiectele aflate în derulare, dar voi depune toate eforturile pentru a aduce noi investiții care să asigure un trai mai bun pentru locuitorii orașului. Împreună cu târgujienii voi face din Târgu-Jiu casa noastră primitoare!”, Aurel Popescu, candidat PSD pentru Primăria Târgu-Jiu.
Anamaria Stoica

1 COMENTARIU

  1. Sunt curios cand vor ajunge unii la beciul domnesc daca mai sunt toti uniti si vor sustine viitori scriitori la dna unde vor avea romane de scris pentru primarie si sport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here