Gruianu: ,,Localnicii din Prigoria îşi merită soarta l-au votat pe latifundiarul Răgman pentru a cincia oară”

250

Picture 004La finalul alegerilor locale din comuna Prigoria, candidatul PER Gorj, Gheorghe Gruianu, şi-a arătat dezamăgirea că localnicii au făcut pentru a cincia oară greşeala să îi ofere votul primarului în exerciţiu, Emil Răgman. Gruianu susţine că oamenii au uitat de problemele pe care i le-a creat Răgman, şi şi-au vândut votul pentru ,,o burtă de mâncare”, deşi puteau să schimbe soarta localităţii.

La alegerile de duminică candidatul Partidului Ecologist Român, Gheorghe Gruianu, a obţinut 234 de voturi, situându-se pe poziţia a treia în preferinţele electorale ale cetăţenilor localităţii. Gruianu susţine că a intrat în această cursă electorală convins că oamenii chiar îşi doresc un alt primar, dezamăgiţi fiind de felul dictatorial în care Răgman conduce localitatea ca pe propria sa feudă. În final, candidatul a realizat că localnicii s-au plâns teoretic în practică, adică la vot, punând ştampila tot pe primarul în exerciţiu, şi asta urmare a unor favoruri făcute de edil votanţilor, în campania electorală. ,,Le-a dat la unii hectare de pădure şi ajutoare sociale şi de handicap fără ca respectivii să fie cu adevărat beneficiari ai unor astfel de stimulente financiare”, a declarat Gruianu. PER Gorj deţine în Consiliul Local Prigoria un singur consilier, USL-ul având 6, PDL-ul 4, PPDD-ul 1.

Plângere la DNA pentru Răgman

În ce priveşte viitorul, Gruianu susţine că va continua lupta contra neregulilor făcute de edilul local, împotriva căruia i-a făcut o plângere la DNA, în 10 ianuarie 2011, dosar care s-a trimis spre soluţionare Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, care la rândul său l-a transmis Parchetului Local Târgu-Cărbuneşti. Sesizări s-au mai făcut şi la alte organe ale statului, dar, din păcate, nimeni nu a mişcat un deget.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here