Gorjul, promovat la Salonul Mondial de Turism de la Paris

319

Consiliul Județean (CJ) Gorj promovează destinația turistică ”Acasă la Brâncuși” la Târgul de Turism de la Paris, ce are loc în aceste zile. Prin intermediul Școlii Populare de Artă din Târgu-Jiu, Județul Gorj evidențiază tot ce are mai valoros din punct de vedere cultural și turistic, pe standul României, alături de renumitele meșteșuguri tradiționale gorjenești.
targ turism ParisOperele brâncușiene de la Târgu-Jiu și satul Hobița- locul natal al sculptorului constituie punctul central al conceptului de promovare a destinației turistice ”Acasă la Brâncuși”, la acest eveniment internațional.
Delegația Județului Gorj, alcătuită din meșteri populari-arta lemnului și țesături- și un taraf tradițional, va prezenta, pe lângă atracțiile turistice locale, spectacole folclorice din repertoriul românesc și va face demonstrații de meșteșuguri tradiționale.
Joi, 16 martie, a fost prima zi de desfășurare a târgului, România fiind prezentă alături de alți 370 de expozanți. Gorjul este prezent la Târgul Mondial de Turism de la Paris, pe toată perioada de desfășurare, 16-19 martie 2017.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here