Gorjul, prezent la Târgul de Turism de la Berlin

308

Târgul de Turism de la Berlin se va desfăşura în perioada 4-8 martie, iar la standul României vor expune materiale şi reprezentanţii judeţului Gorj. De promovarea judeţului nostru la Berlin se vor ocupa Ovidiu Popescu şi Sabin Cornoiu – director Salvamont Gorj.

În perioada 4 – 8 martie, Berlinul găzduieşte Târgul internaţional de Turism, de la care nu lipseşte ţara noastră, prezent la standul acesteia fiind şi judeţul Gorj. Reprezentanţii vor ajunge acolo pe data de 3 martie pentru a monta standul. „Este standul României, în care a fost invitat şi Gorjul. Vom avea materiale de promovare, pliante, albume cu Gorjul şi cu principalele zone turistice ale judeţului. Bineînţeles că vom avea şi filmul de prezentare pe care deja multă lume îl cunoaşte. Avem la stand translator pentru limba germană, astfel că nu vor fi probleme în privinţa comunicării. Ovidiu va prezenta istoria, arta, cultura, tradiţiile din Gorj, iar eu turismul cu caracter montan”, a explicat Sabin Cornoiu, directorul Salvamont Gorj.
Târgul de Turism de la Berlin este o bună oportunitate pentru prezentarea potenţialului turistic al judeţului Gorj şi, cu siguranţă, Sabin Cornoiu şi Ovidiu Popescu vor reuşi să îndeplinească acest obiectiv.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here