Gorjenii se interesează la poliţie de soarta lui Costi

383

politie costi2Fotografiile afişate la sediile posturilor de poliţie din judeţul Gorj nu îi lasă indiferenţi pe localnici. Poza copilului dispărut la Rânca, în urmă cu mai bine de o săptămână, i-a înduioşat, în special, pe localnicii din mediul rural, care cer, periodic, informaţii despre copilul dispărut, agenţilor de poliţie. Oamenii studiază fotografia minorului care le zâmbeşte de la avizierul postului de poliţie şi îi plâng pe părinţii celui mai căutat copil din ţară. „Oamenii ne cer tot timpul informaţii în legătură cu copilul dispărut la Rânca, dar le spunem şi noi ce vedem la televizor ori citim în presă. Localnicii sunt interesaţi de soarta micuţului mai ales că au văzut efortul autorităţilor de a-l găsi.

Din păcate nimeni nu a venit să ne ofere vreo informaţie despre acest copil”, a declarat şeful postului de poliţie din Teleşti, Marius Duduială.

Printr-o dispoziţie a şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, Viorel Caragea, imediat după declararea dispariţie micuţului Costi, la Rânca, fotografia minorului însoţită de semnalmentele copilului au fost trimise la toate posturile de poliţie din judeţ. Poliţiştii au lipit fotografia micuţului şi în staţiile de transport în comun, cele ale staţiilor CFR, pe ferestrele trenurilor şi pe cele ale unităţilor alimentare.

Doina TURDUŞAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here