Gorjenii, aşteptaţi la selecţie! – Se caută factori poştali şi agenţi de pază pentru Germania

244

Şomerii gorjeni cunoscători de limba germană, posesori de permis auto categoria B pot participa luna viitoare la selecţia naţională ce se va organiza la Sibiu, în vederea recrutării a 16 factori poştali şi a 20 de agenţi de pază şi securitate pentru angajatori din Germania.

Locaţia de desfăşurare a selecţiei va fi sediul AJOFM Sibiu, perioada de derulare fiind 8-9 septembrie. Oferta de muncă din Germania cuprinde 16 posturi în meseria de factor poştal, pentru efectuarea serviciilor poştale de curierat, predare de colete şi scrisori la destinaţie utilizându-se mijloace de transport adecvate (auto şi biciclete), precum şi 10 posturi de agenţi de pază şi 10 posturi de agenţi de securitate pentru efectuarea de servicii de patrulare şi pază la diverse obiecte pe timp de zi şi de noapte. Factorii poştali trebuie să aibă cunoştinţe bune de limba germană (scris, vorbit, citit) – nivel B1, permis de conducere categoria B, condiţie fizică bună, rezistenţă la vreme ploioasă, fără antecedente penale. Agenţii de pază şi agenţii de securitate trebuie să aibă cunoştinţe foarte bune de limba germană (scris, vorbit, citit) – Nivel B1, permis de conducere categoria B, condiţie fizică, fără antecedente penale, iar experienţa în domeniu constituie un avantaj.
Contractele de muncă se încheie pe o perioadă de şase luni, cu posibilitatea prelungirii pe perioadă nedeterminată. Orarul de lucru va fi de şase zile pe săptămână, iar viitorii angajaţi vor avea dreptul la un concediu de odihnă anual de 26-30 de zile.
Pentru a aplica, persoanele interesate trebuie să trimită CV-ul doar în limba germană, însoţit de copii ale actelor de studii (pentru factorii poştali) şi eventuale referinţe în limba germană (pentru agenţii pază/agenţii de securitate) la adresa de e-mail: hochdorfer@HKS-Gruppe.de, în atenţia Dr. Eniko-Ilona Hochdorfer şi, pentru monitorizare, la buc_eures@buc.anofm.ro. La interviu vor participa doar cei preselectaţi de reprezentantul angajatorului în urma aplicaţiei făcute de solicitant. Persoanele domiciliate în judeţul Gorj care corespund cerinţelor posturilor oferite trebuie să se adreseze consilierului Eures din cadrul AJOFM Gorj, pentru a fi înregistrat în baza de date. Solicitanţii trebuie să aibă copie după actul de identitate cu o valabilitate de minimum şase luni, CV model Europass, cazier judiciar în original din care să reiasă că nu au antecedente penale (termen de valabilitate şase luni) şi adeverinţă de la medicul de familie cu menţiunea “Clinic sănătos/Apt pentru muncă”.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here