Gorjeni cercetați pentru furt de material lemnos

270

La data de 16 martie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Bolboși și Postului de Poliție Borăscu au identificat în trafic un bărbat de 32 de ani, din comuna Bolboși, fără ocupație, în timp ce conducea un atelaj pe D.J. 671 C, cu care transporta material lemnos de esență gorun și cer, secționat în bocuri, fără a poseda documente legale de proveniență. Materialul lemnos împreună cu atelajul au fost lăsate în custodie reprezentantului Ocolului Silvic Motru, până la finalizarea cercetărilor.

La data de 16 martie a.c., polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au identificat pe un drum comunal, un bărbat de 58 de ani, fără ocupaţie, din comuna Căpreni şi un tânăr de 17 ani, din comuna Stoina, în timp ce transportau cu un atelaj, 30 de arbori de esenţă salcâm, cu diametrele la cioată cuprinse între 8 şi 20 cm, care au fost tăiaţi de pe un teren cu vegetaţie forestieră de pe raza comunei Căpreni. Materialul lemnos împreună cu atelajul au fost lăsate în custodie lucrătorilor din cadrul Ocolului Silvic Hurezani, până la finalizarea cercetărilor.

În cele două cauze s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de tăiere fără drept și sustragere de material lemnos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here