Gore Popescu a avut o discuţie lămuritoare cu Ruşeţ

315

IMG_9884După ce a fost criticat duminică în şedinţa PDL Târgu-Jiu, pentru absenţă şi lipsă de activitate, Gore Popescu a avut o discuţie cu preşedintele partidului, Ion Ruşeţ. Prim-vicepreşedintele PDL Târgu-Jiu a recunoscut astfel că activitatea sportivă l-a reţinut din munca de partid dar că lipsa de la şedinţa de duminică ar fi fost motivată, el participând la aceiaşi oră, la Frânceşti, la şcoală, la o acţiune organizată de Fiii Satului.

Gore Popescu susţine că Ion Ruşeţ ar fi acceptat motivaţia, cei doi întâlnindu-se la acţiunea organizată duminică de Pandurii.

La şedinţa Consiliului de Coordonare Local al PDL Târgu-Jiu, care a avut loc duminică la Muzeul Judeţean, a participat şi preşedintele organizaţiei judeţene, Ion Ruşeţ. În timpul discuţiilor şi a bilanţului realizat în acest organism, Ruşeţ a sesizat că de la şedinţă lipseşte Gore Popescu şi Rodica Dârnu, şefa Organizaţiei de Femei a PDL Târgu-Jiu, ultima reţinută la spital. Lipsa lui Gore Popescu l-a făcut însă pe Ruşeţ să critice absenţa acestuia de la şedinţă, ca şi carenţele de activitate ale lui şi ale organizaţiei municipale a PDL Târgu-Jiu. La scurt timp după şedinţă, Gore Popescu a fost informat de cei prezenţi că Ruşeţ s-a supărat rău pe el, fapt care l-a determinat să clarifice rapid situaţia. “Am avut o discuţie aseară(n.r. duminică seară) cu preşedintele Ruşeţ şi i-am explicat că nu puteam să absentez de la o acţiune pe care eu am organizat-o la Frânceşti. Acţiunea respectivă a avut loc duminică la ora zece dimineaţa iar eu am considerat că trebuia să fiu acolo, deoarece veniseră la şcoala din Frânceşti, o sută de copii. Nu înţeleg de ce atâta încrâncenare, suntem în pragul sărbătorilor de iarnă, totuşi. Ştiu că preşedintele are unele aşteptări şi că este supărat pe organizaţia municipală dar poate că şi dânsul trebuia să fie un pic mai înţelegător. Este adevărat că eu din cauza handbalului am lăsat-o mai moale cu organizaţia, dar continui să cred că nu era cazul apariţiei unor tensiuni”, a declarat Gore Popescu. Acesta susţine că a avut însă o discuţie lămuritoare cu Ruşeţ, în care ultimul ar fi înţeles că nu a absentat din rea-voinţă, mai ales că ar fi anunţat încă de joi că duminică nu va fi la Târgu-Jiu.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here