Ginecologul Diţescu s-a adaptat bine la Novaci

103

ditescu20De la începutul acestei luni, medicul ginecolog Damian Diţescu a fost detaşat cu normă întreagă la Spitalul Orăşenesc Novaci. Potrivit conducerii unităţii, Diţescu s-a adaptat foarte bine şi se află în relaţii bune cu toţi colegii săi. Cât primeşte numărul pacientelor sale, acesta este tot mai mare.

Înainte de a fi suspendată activitatea Spitalului Orăşenesc Bumbeşti-Jiu, reputaţia medicului ginecolog Damian Diţescu le determina pe foarte multe femei să se îndrepte spre această unitate spitalicească pentru a naşte sau a-şi trata diferite afecţiuni de natură ginecologică. Odată cu redistribuirea personalului medical, Diţescu a optat pentru o jumătate de normă la Spitalul Orăşenesc Novaci. De la începutul acestei luni, medicul Damian Diţescu s-a mutat cu normă întreagă la spitalul din Novaci. „Începând cu 1 noiembrie, doctorul Damian Diţescu lucrează la noi cu normă întreagă. Este detaşat pe o perioadă de trei luni pentru că sunt blocate angajările. Facem demersurile pentru angajarea lui pe perioadă nedeterminată”, a precizat Eufimia Dumitrescu, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci.

Între timp, Diţescu s-a adaptat programului de lucru pe care-l are la spitalul din Novaci şi îşi desfăşoară activitatea la cote maxime. „Adresabilitatea la doctorul Diţescu este aceeaşi, ca şi până la nefericitul eveniment care a fost şi mediatizat. Se naşte şi normal şi prin cezariană şi acest medic este solicitat în continuare. Sperăm ca mămicile să continue să vină la noi tot într-un număr mare şi dacă se deblochează posturile, îl vom angaja cu normă întreagă pe ginecologul Diţescu”, a completat Eufimia Dumitrescu, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci.

Potrivit directoarei Spitalului Orăşenesc Novaci, medicul ginecolog Damian Diţescu este apreciat şi respectat de către toţi colegii săi de la această unitate şi face echipă bună cu aceştia.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here