Gârbaciu şi Bratu, de nota 10

136

Viorel Gârbaciu, directorul Şcolii Populare de Artă din Târgu-Jiu, şi Olimpia Bratu, managerul Bibliotecii Judeţene „Christian Tell” Gorj, au obţinut nota 10 în urma evaluării managementului celor două instituţii de cultură, făcut de Consiliul Judeţean.

Consilierii judeţeni au aprobat ieri rezultatul evaluării finale a managementului de la Şcoala Populară de Artă Târgu-Jiu şi de la Biblioteca Judeţeană „Christian Tell” Gorj. Evaluarea s-a făcut pentru activitatea de anul trecut şi a constat în analizarea raportului de activitate al celor doi şi în susţinerea raportului de activitate de către manageri în cadrul unui interviu. “La finalizarea celor două etape prevăzute de Regulamentul de organizare şi desfăşurarea a evaluării managementului, Comisia de evaluare a întocmit Raportul nr. 16400/2012, în cuprinsul căruia a fost consemnat rezultatul evaluării managementului exercitat de domnul Gârbaciu Viorel Doru (nota 10), precum și recomandarea pentru reînnoirea contractului de management la Şcoala Populară de Artă Târgu-Jiu”, s-a arătat în expunerea de motive prezentată în cadrul şedinţei de CJ Gorj.
La fel s-a procedat şi în cazul Olimpiei Bratu care a primit aceeaşi notă şi posibilitatea reînoirii contractului de management care îi expira în decursul acestui an.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here