Găman a debutat doi juniori la Orăştie

1132

Pandurii Târgu Jiu a încheiat, vineri, campionatul în liga a treia. Gorjenii au terminat sezonul cu o înfrângere, 1-2 cu CSM Deva. Mensah a deschis scorul în minutul 15 pentru formaţia noastră, dar Săulescu (78) şi Kayondo (90+5) au întors scorul în repriza secundă. La 1-1, antrenorul Mario Găman a introdus în teren doi juniori de la Târgu-Jiu. Este vorba despre Rareş Răguşitu, născut în 2006, pregătit de Constantin Frimu, şi de Sebastian Popescu, născut în 2004, antrenat de Florin Bejinaru. În altă ordine de idei, meciul de la Orăştie nu a avut miză pentru panduri, care oricum nu puteau urca în clasament. Reşiţa şi Deva merg la barajul de promovare pentru liga secundă, şi s-ar putea întâlni chiar în finala pentru a ajunge în eşalonul superior. În schimb, gorjenii aşteaptă o decizie favorabilă a instanţei pe 31 mai 2022, când a fost fixat un nou termen în procesul privind falimentul clubului.

CSM Deva – Pandurii: 2-1 (0-1)
Deva: Bădescu – Tod (Branea), Plută, Doboş, Vasilescu (Kelemen) – Avramovici, Toiu, Stelea, Bloj – Kayondo, Sulea (Săulescu). Antrenor: Ştefan Nanu.
Pandurii: Iovicin – Moldovan (S. Popescu), Gomes, R.Stancu, Truşescu – Mensah, M.Stancu, Bebeto Lupuleţ – Peia, Obeng (Petre), Rasoveanu (Răguşitu). Antrenor: Mario Găman.

Liga 3, Seria 7 (Play-Off) – Meciurile Etapei 9
CSM Deva 2 – 1 CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu
AFC Voinţa Lupac 0 – 3 Clubul Sportiv Muncitoresc Reșița
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here