Fugaru nu a pârât pentru microbuz, dar dă în gât Poliţia Locală

369

Picture 033Pedelistul Ion Fugaru susţine sus şi tare că el nu este autorul sesizării făcute împotriva administraţiei locale de la Târgu-Cărbuneşti, în incidentul cu microbuzul şcolar. Asta în condiţiile în care primarul localităţii, Mihai Mazilu, dar şi alţi consilieri locali din Cărbuneşti, l-au arătat cu degetul pe Fugaru pentru problema cu microbuzul oprit de poliţie la Câmpu Mare.

Pentru a dovedi că este nevinovat, Fugaru s-a hotărât să arate însă cu degetul spre Poliţia Locală din Târgu-Cărbuneşti, a cărei unică maşină nu are făcută inspecţia tehnică periodică.

Fostul viceprimar de Cărbuneşti, Ion Fugaru, susţine că el nu s-a aflat deloc în spatele sesizării făcute împotriva autorităţilor locale care a determinat tragerea pe dreapta, la finalul lunii trecute, a microbuzului şcolar plin cu vârstnici. “Este absurd să înţeleagă cineva că eu am făcut lucrul acela. În condiţiile în care eu am un scop de a candida. Eu eram nebun să spun asta, ieşea ARR-ul, poliţia la comanda lui Fugaru”, s-a întrebat retoric pedelistul. Fugaru susţine că microbuzul nu avea nici tahograf deoarece nu parcurgea mai mult de 50 de km zilnic. În momentul în care maşina a fost prinsă în afara rutei obişnuite, autorităţile au fost sancţionate şi pentru tahograf, oferă informaţii pedelistul. “Nu este vina mea că nu judecă ei ce trebuie să scrie în foaie. Nu sunt vinovat, nu făceam acest lucru deoarece e vorba de o sensibilitate acolo”, a declarat Fugaru. La finalul lunii trecute, microbuzul şcolar al oraşului Târgu-Cărbuneşti a fost tras pe dreapta de poliţia rutieră şi reprezentaţii ARR, deoarece pasagerii maşinii nu erau elevi. În microbuz se aflau 18 pensionari care trebuiau să ajungă la Vâlcea, ei fiind trimişi în excursie de autorităţile locale. Autorităţile au fost amendate cu 8000 de lei.

Poliţia Locală şi maşina fără ITP

Fugaru susţine că deşi nu se face vinovat de incidentul cu microbuzul totuşi are ceva de sesizat. “Acum eu sesizez despre maşina Poliţiei Locale. Ştiţi că nu are inspecţia tehnică periodică, deşi funcţionează prin oraş? Tot Fugaru este de vină că siguranţa oamenilor care o conduc şi cea a oamenilor care merg pe stradă poate fi pusă în pericol? E Fugaru vinovat? De toate relele care se întâmplă în oraş este Fugaru vinovat?”, a completat pedelistul. Acesta a menţionat că, în opinia sa, şeful Poliţiei Locale ar fi pe mână cu primarul Mihai Mazilu, motiv pentru care şeful administraţiei locale ar trece cu vederea lipsa ITP-ului.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here