Fugaru dă replici în continuare parlamentarilor gorjeni

419
fugaruPreşedintele PRM Gorj îşi susţine în continuare punctul de vedere cum că parlamentarii gorjeni nu se ţin de promisiunile făcute în campania electorală. Fugaru nu s-a ferit să facă menţionări la adresa senatorului Toni Mihail Greblă şi a deputatului Vasile Popeangă, ambii membri ai Partidului Social Democrat. „Nu mi-e ruşine cu faptul că am fost miliţian. Nu oricine putea să facă o astfel de meserie. În timp ce eu prindeam hoţi, Greblă era un avocat de doi lei. Iar Vasile Popeangă, a fost dat afară ca o măsea stricată din PD în 2004. Dacă nu le convine cuvântul milogi, atunci spun că erau cerşetori de voturi”, afirmă Ion Fugaru în conferinţa de presă susţinută ieri la sediul PRM.
Replica a venit din partea deputatului Vasile Popeangă. Acesta a declarat iniţial că nu vrea să intre în polemică cu rivalul său politic.

Prietenia cu Manta l-a costat plecarea din partid
Vasile Popeangă, în prezent parlamentar PSD, spune că a fost taxat politic de Popescu-Bejat, pe atunci şef al filialei locale a Partidului Democrat, pentru faptul că el era prieten cu Pantelimon Manta. După părerea actualului deputat, ambiţiile lui Bejat au slăbit organizaţia şi astfel a creat pârtie liberă contracandidatului Ilie Petrescu către un nou mandat de senator.
popeanga„Dacă Bejat, în 2004, mă punea pe mine pe primul loc pe liste, eu îl băteam fără probleme pe Petrescu la Senat. Însă, eu am fost trecut pe un loc neeligibil, un loc pe care eu nu mizasem. Toate jocurile s-au făcut la Bucureşti, şi de ele s-a ocupat Bejat. Eu nu făceam parte din gruparea lui, ci din gruparea lui Manta. Fiind considerat un om de-al lui Manta, nu am primit un loc eligibil. Manta a fost în audienţă la Băsescu care i-a cerut să plec eu. Cât îl priveşte pe Fugaru, nici nu mi-aduc aminte de el să fi făcut parte din Birou”. Deputatul Vasile Popeangă mai spune la adresa liderului PRM Gorj că: „Eu nu vreau să intru în polemică cu un neica nimeni în politică”.
Fugaru şi Popeangă au un trecut politic comun. Foşti colegi de partid în tabăra democrată, atât Fugaru cât şi Popeangă au ales să plece de sub aripa lui Băsescu, fost lider de la centru al democraţilor. Se pare că, cei doi, nici pe atunci nu se aveau unul pe altul la suflet, iar resentimentele şi aprecierile negative sunt puse şi în prezent pe tapet.
Însă, după ce se bălăcăresc reciproc în public, cei doi foşti membri democraţi ar fi dispuşi să stea la discuţii pentru interesele judeţului, după cum spun ei.
Oana PALOŞ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here