Fugaru, ameninţat a treia oară cu judecata

361

IMG_9984Ion Fugaru jonglează cu calomnia. O dovedeşte faptul că trei persoane publice, cunoscuţi politicieni, în mai puţin de o săptămână, au declarat că intenţionează să îl dea în judecată pe actualul pedelist de la Cărbuneşti, Ion Fugaru.

Primul care a făcut acest lucru a fost Costel Avram, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, peremist cu o funcţie de conducere la centru, al doilea a fost Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, preşedinte executiv al PSD Gorj, iar cel de-al treilea a fost ieri preşedintele interimar al PRM Gorj, Dumitru Dascălu.

“Acest personaj a cam făcut de râs Partidul România Mare. Ne-am fi bucurat dacă Fugaru ar fi dat dovadă de bărbăţie, ar fi venit la PRM, ne-ar fi strâns mâna bărbăteşte şi ar fi spus că nu a reuşit să îşi îndeplinească misiunea trasată de stăpâni, aceia de a scoate PRM-ul de pe scena politică. L-am fi încurajat dacă făcea asta, dar vedem că gura nu îi tace. Vrea să lanseze fel de fel de acuzaţii la adresa unor membrii ai PRM sau a unor personalităţi din PRM. L-am văzut chiar săptămâna trecută la o conferinţă de presă, singur la o masă. Asta dovedeşte că nu are o echipă, dar s-a lansat în fel de fel de acuze la adresa PRM”, a declarat Dascălu. “Am primit o demisie scrisă de la el, pe 7-8 pagini, o hârtie în care el lansează fel de fel de acuzaţii. Eu, personal, s-ar putea să îl dau în judecată pentru că în acea fiţuică îmi aduce grave prejudicii de imagine, îmi ştirbeşte onoarea şi demnitatea. O să mă consult săptămâna aceasta cu avocatul care a fost trimis de Costel Avram în zonă, că aş vrea să folosesc acelaşi avocat. Voi vedea dacă îi fac plângere penală, îl dau în judecată sau mă retrag ca să îl las să se facă de râs în continuare”, a conchis şeful PRM Gorj. O atitudine similară a avut şi Gheorghe Bucălăete, prim-vicepreşedintele PRM Gorj, care a menţionat că speră ca ieri să fie ultima oară când în sediul PRM să se mai discute despre Fugaru.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here