Frați cercetați după ce unul dintre ei a fost oprit în trafic

294

Un tânăr de 20 de ani a fost depistat, miercuri, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Comunal 3 Bumbeşti Jiu – Lăzăreşti, deși nu avea permis de conducere.
De asemenea, agenții de la Rutieră au constatat că mașina i-ar fi fost încredinţată de fratele său, în vârstă de 23 de ani. Amândoi s-au ales cu dosar penal. ”În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.

Bărbat din Runcu, prins sub influența alcoolului
Cu dosar penal s-a ales, miercuri, și un bărbat, de 37 de ani, din comuna Runcu, care a fost surprins în timp ce conducea o autoutilitară, pe DJ 672 B – Suseni, având o concentraţie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost dus la Spitalul Municipal Târgu-Jiu, pentru recoltarea probelor biologice, fiind cercetat în libertate pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, sub influenţa alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here