FOTO ȘOCANT! Târgujian înjunghiat de 13 ori, după ce a fost urmărit în trafic, în Irlanda, de membri unei rețele de crimă organizată din Gorj

2234

Răfuială sângeroasă pe străzile din Dublin între bandele de proxeneți din Gorj. Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Târgu-Jiu, a fost urmărit în trafic și înjunghiat de 13 ori, în picior, pe corp și mâini. Incidentul sângeros a avut loc în urmă cu o săptămână, iar tânărul este spitalizat și în prezent într-o unitate medicală din capitala Irlandei.

În dimineața zilei de 14 august, pe străzile din Dublin a avut loc o urmărire ca-n filme între două mașini în care se aflau mai mulți tineri români, ce fac parte din rețelele care controlează prostituția din capitala Irlandei, scrie presa britanică.

La un moment dat, un autoturism Saab a lovit, în spate, un Volkswagen Passat argintiu, la intersecția dintre Amiens Street și Beresford Place, în spatele Casei Vămilor din Dublin, traficul fiind oprit în zonă timp de câteva ore.

Polițiștii irlandezi au spus presei că victima a fugit din autoturismul  Volkswagen, împreună cu șoferul, după ce un grup de cinci bărbați a sărit din Saab și i-au alergat pe străzile orașului.

Când a fost prins, tânărul a fost înjunghiat de mai multe ori în picior, pe corp și pe mâini, atacul violent având loc pe trotuar, undeva în nordul capitalei, aproape de Custom House Quay. Surse din poliție au declarat că, după urmele de sânge găsite în acel loc, între bandele rivale a avut loc o încăierare care a durat câteva minute, iar victima ar fi încercat să scape de mai multe ori după ce a fost înjunghiată.

Poliția irlandeză, ”Garda”, a stabilit că victima este un cetățean român, în vârstă de 30 de ani, care locuia la un complex de apartamente din zona gării, iar ocupanții celor două autoturisme se cunosc între ei, cu toții făcând parte sau având legături cu grupurile de crimă organizată românești implicate în rețelele ilegale de prostituție.

Tânărul din Târgu-Jiu a fost transportat la spitalul Mater, unde a fost tratat pentru leziunile multiple grave, fiind spitalizat și în prezent.  La momentul în care presa britanică a relatat despre incidentul sângeros în care au fost implicați cei șapte tineri din Gorj, poliția încă nu operase arestări, fiind audiat, în calitate de martor, doar șoferul autoturismului în care s-a aflat victima.Potrivit unor surse, tânărul înjunghiat este Marius Mastică.
George Constantin

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here