FOTO: Reacția bărbatului care a omorât un câine cu o seceră

196

Tânărul de 24 de ani, din Târgu-Cărbunești, care a fost reținut aseară, după ce a lovit un câine cu o seceră, în  timp ce se afla în piaţa din localitate, a ieșit în urmă cu puțin timp din arest. David Ghinea va fi prezentat în fața procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbunești, pentru noi audieri, în urma cărora se va stabili dacă se impune propunerea unei măsuri privative de libertate. ”Mi-a atacat soția și copiii, de aceea l-am lovit”, aceasta a fost reacția bărbatului acuzat de săvârșirea infracțiunilor de schingiuire sau rănire a animalelor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Animalul a murit, după ce a fost transportat la Dispensarul Veterinar din oraș, pentru acordarea de îngrijiri.

Suspectul a mai fost reținut pe 5 iulie, într-o altă cauză, pentru lovire sau alte violenţe, ameninţare, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce a făcut scandal pe terasa unui club din localitate, însă a doua zi a fost pus în libertate, sub control judiciar.

 

1 COMENTARIU

  1. Daca ar da cu cutitul intr un copil de judecator sau procuror altele ar fi masurile aplicate . Oricum , pana la urma tot va omora pe cineva .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here