Fotbal, LIGA III : Jiul Rovinari – succes la limită

121

Alături de Pandurii II, CS Jiul Rovinari și-a asigurat un succes la limită( 2-1 cu FCM Reșita), într-un meci disputat acasă, în cadrul etapei a XVIII-a din Liga III de fotbal.
La Rovinari, Jiul părea favorită certă, asta și pentru că oaspeții veneau cu un antrenor nou, dar și de pe ultima poziție ocupată în clasamentul seriei de o echipă activă, FC Avrig retrăgându-se din retur. Reșițenii au surprins și au marcat primii prin Creangă, în minutul 33. Jiul s-a repliat destul de greu după golul primit, dar finalul le-a aparținut băieților lui Trofin, care au marcat de două ori în ultimele zece minute. Fotescu a egalat în minutul 84, iar Tudorache a adus victoria gazdelor cu trei minute înainte de final.
În runda următoare, Jiul Rovinari va avea cea mai grea deplasare a sezonului, la liderul seriei, FC Caransebeș, Știința Turceni va merge la Reșița pentru duelul direct pe care-l are pentru evitarea locului 10 cu FCM Reșița, în vreme ce Pandurii II își va pune în clasament cele trei puncte date de retragerea echipei din Avrig.

Iată rezultatele și marcatorii etapei a XVIII-a:

Vulturii Lugoj – FC Caransebeş 1-4
E. Miculescu (47) / Vlăduţi (4), Artean (23), Negoescu (36 – pen.), Săulescu (90)
Jiul Rovinari – FCM Reşiţa 2-1
Fotescu (84), Tudorache (87) / Creangă (33)
Ştiinţa Turceni – Pandurii II Târgu Jiu 1-2
Simcea (55) / Pleaşcă (19), Predescu (21)
Mama Mia Becicherecu Mic – FC Hunedoara 1-0
Zurbagiu (37)
FC Avrig – Millenium Giarmata 0-3
Echipa gazdă s-a retras în retur şi pierde partidele rămase la „masa verde”.
Muncitorul Reşiţa stă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here