Fotbal de sală pe fond roşu

178

Sâmbătă, 13 noiembrie a fost o zi cu noroc pentru tinerii social-democraţi motreni, care au organizat un concurs de fotbal în sală cu o participare relativ numeroasă. Răzvan Ardeiu a emis invitaţii pentru opt echipe, socotind că acestea vor reuşi să realizeze un spectacol agreabil şi să facă o bună propagandă sportului de masă, mişcării în sine.

Din cele opt echipe, la turneu s-au prezentat şase, între care o echipă reprezentativă a municipiului Târgu-Jiu, echipe din Samarineşti, Văgiuleşti şi Glogova, Horăşti şi Însurăţei. Cele două locuri liber fiind ocupate de două echipe ale social-democraţilor motreni.

Meciurile au fost spectaculoase, iar la finală a participat preşedintele organizaţiei municipale Motru, primarul Dorin Hanu, un susţinător şi în calitate de jucător al fotbalului în sală.

Motivaţia jucătorilor a fost în principal mişcarea, premiile fiind simbolice, iar concursul destul de susţinut. Primarul Dorin Hanu ne-a declarat: „au câştigat cei mai buni: echipa tineretului social-democrat din Motru. Bani n-am avut să le dăm, le-am oferit, în schimb diplome şi cupe, dar este încântător faptul că tinerii şi-au păstrat dragostea pentru sport, element care le aduce sănătate şi disciplină tactică. M-am simţit foarte bine printre ei şi vom repeta astfel de concursuri.”

Constantin Bunilă

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here