Fost prefect de Gorj, în tabăra PSD: Mă regăsesc aici!

924

Liviu Andrei, fostul prefect de Gorj, a schimbat din nou culoarea politică. Rămas fără sprijinul politic al PMP, Andrei s-a reorientat spre Partidul Social Democrat. A și motivat de ce a făcut acest pas.

Andrei a dus multe bătălii politice împotriva PSD, pe vremea când era în conducerea PDL. „Din lupta pe care am avut-o cu PSD, au rezultat lucruri bune. Este partidul care asigură o protecție socială populației și cred că mă regăsesc acolo, în echipă. Eu am lucrat cu Cosmin Popescu în Partidul Democrat și am făcut o echipă foarte bună. Cu domnul Weber mă știu de foarte mult timp și știu ce fel de om este. Contează enorm de mult echipa cu care lucrezi”, a anunțat Liviu Andrei, la un post local de radio.
Consilierul județean spune că-l va susține pe Cosmin Popescu pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Gorj. „Niciodată nu m-a dezamăgit Cosmin Popescu și mă voi implica în campania electorală”, a mai spus Andrei, care se va regăsi din nou pe lista pentru CJ Gorj.
Fostul prefect a rămas fără sprijinul MP, șefii partidului reproșându-i neimplicarea în campania electorală pentru alegerile europarlamentare de anul trecut.
Liviu Andrei a fost singurul prefect din țară care nu a fost schimbat după instalarea guvernului PSD condus de Victor Ponta. Ulterior, a fost înlocuit cu Claudiu Teodorescu, însă PSD i-a asigurat o funcție în Capitală. La sfârșitul lunii august 2012, Andrei a fost învestit subprefect de București.
A revenit în politică la PMP, după ce anterior a fost prim-vicepreședinte PDL Gorj. În 2009, Liviu Andrei s-a autosuspendat din partid, după ce a devenit subprefect și, apoi, prefect de Gorj.
I.I.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here