Florin Preda-Dochinoiu a expus “SCRISORI DE ACASĂ”

377

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) Gorj a organizat, joi, 22 noiembrie 2018, vernisajul unei noi expoziții de pictură semnată de artistul Florin Preda-Dochinoiu. Expoziția de pictură “SCRISORI DE ACASĂ” poate fi vizitată timp de o săptămână.

O inedită expoziție de pictură, intitulată sugestiv “SCRISORI DE ACASĂ”, semnată de artistul plastic Florin Preda-Dochinoiu, are loc, în aceste zile, la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) Gorj. “Expoziția are peste 30 de scrisori” cu mesajele mele, mesajele voastre, de dragoste, de iubire, de dor, de zbor, de viață, de moarte și de pământul nașterii noastre. Am două scrisorii vii în expoziție, care pot fi “citite” doar la vernisaj: două Mării, Maria Timeea Chițulescu de 8 ani și Maria Petronela Bîrsilă (16 ani), elevă a Liceului de Arte Constantin Brăiloiu, ambele originare din Motru”, a declarat artistul plastic Florin Preda-Dochinoiu.
Vernisajul expoziției a avut loc, joi, 22 noiembrie. Expoziția poate fi vizitată timp de o săptămână, iar cei interesați pot să și achiziționeze tablourile care le plac.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here