Fiul unui sindicalist, obligat de judecători să nu meargă prin ”restaurante, baruri”

231

Judecătorii de la Tribunalul Gorj au analizat, astăzi,  contestația formulată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru, după ce prima instanță a dispus punerea fiului sindicalistului Adrian Marciuc și a amicului său sub control judiciar. Anchetatorii au cerut o măsură mai aspră, iar magistrații au mai stabilit o obligație pe care va trebui să o respecte Robert Marciuc, întrucât hotărârea este definitivă.

”Impune inculpatului Marciuc Robert și obligatia de a nu se deplasa în locuri de distracție, agreement din categoria baruri, restaurante, cluburi, discoteci și puburi, unde se consuma alcool”, a stabilit instanța.

 

 

Suspecții sunt acuzați că ar fi agresat în weekend o familie din Capitală. Victimele, mamă, tată și fiu, se aflau în fața unui magazin din Motru, în momentul în care au fost lovite.

Oamenii au sunat la 112 și au povestit ce s-a întâmplat, scandalul fiind surprins și de camerele de supraveghere din zonă. În urmă cu un an, fiul sindicalistului a mai ajuns pentru 24 de ore în spatele gratiilor, fiind reținut împreună cu un alt prieten de-al său tot pentru un scandal, într-un bar din Motru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here