Fiul patronului unei farmacii din Cărbunești, mort în accident la Câmpu Mare

31050

“In urma cu putin timp am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un grav accident de circulatie produs pe raza localitatii Scoarta, satul Câmpu Mare in care au fost implicate 2 autovehicule. La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si un echipaj SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum si doua echipaje din cadrul SAJ Gorj care au constatat ca in urma impactului au rezultat 3 victime.

Una dinte victime nu prezenta semne vitale. In ciuda eforturilor depuse de echipajele de interventie, medicul sosit la fata locului a declarat decesul. Celelalte 2 victime au suferit leziuni multiple si au fost transportate la Unitatea de Primiri-Urgente a spitalului din Tg-Jiu. Colegii politisti efectueaza cercetari pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor in care s-a produs acest eveniment rutier tragic”, anunță ISU Gorj.

În accidentul care a avut loc aproape de Bengești, a decedat fiul patronului unei farmacii din Târgu Cărbunești. Victima se numește Cristi Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here