Fiica medicului şef de la CJAS, găsită moartă în apartament

352

Dramă fără margini în familia medicului şef al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj, Luciana Rovenţa, după ce fiica acesteia, fotomodel internaţional, a fost găsită moartă în locuinţa acesteia din Bucureşti. Nu se cunosc până în prezent cauzele morţii, dar se ia în calcul ipoteza unui infarct. Poliţia a deschis o anchetă pentru moarte suspectă.

Anca Rovenţa era unicul copil al familiei Rovenţa din Târgu-Jiu, lucru care i-a afectat extrem pe părinţii acesteia plecaţi de urgenţă la Bucureşti. Din spusele prietenilor, Anca Rovenţa nu mai dăduse nici un semn de viaţă în ultimele două zile şi trebuia să participe la o şedinţă foto. Căutată la domiciliu, aceasta a fost găsită în locuinţa ei, întinsă pe hol, unii spun că părinţii ar fi intrat în apartament, alţii că prietenii apropiaţi. Cert este însă că tânăra de 26 de ani a fost găsită fără suflare, decesul fiind confirmat. Tânara este verişoara iubitei lui Alexandru Maxim, fotbalist la VfB Stuttgart.
Anca Rovenţa a urcat pe cele mai celebre podiumuri din lume. De ceva timp, ea se întorsese în România, după ce a locuit o perioadă bună de timp la Milano. Aici urma să petreacă sărbătorile de iarnă. Nimeni nu înţelege care sunt motivele pentru care modelul s-a stins din viaţă.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here