Fiica bătrânei decedate din Drăguțești, pacientă în ATI-ul Spitalului COVID!

5689

Fiica femeii de 97 de ani, care a murit pe 5 mai la domiciliul său din Drăguțești, femeia fiind în izolare la domiciliu pentru că nepotul era infectat cu coronavirus, a ajuns și ea a doua zi la Infecțioase. Femeia îndoliată de 75 de ani a fost internată pe 6 mai iar, o zi mai târziu, a fost transferată la Spitalul din Târgu-Cărbunești. Practic, în același timp, fiul și mama era pacienți cu coronavirus, în timp de mamă femeii era moartă, infecția acelerându-i vârstnici problemele mai vechi de sănătate și promovocându-i decesul.

Grav este că, femeia de 75 din Drăguțești este, aproape de la internarea sa în Spitalul COVID, pacientă în ATI, situația sa fiind gravă.

Savu Taifas, fiul pacientei, între timp externat din spital, susține că mama sa se luptă să trăiască, fiind pe patul de spital deja de 21 de zile, starea sa nefiind ameliorată. Bărbatul, deservent al Minprest la Cariera Roșia, spune că nu ar mai suporta al doilea deces în familie cauzat de infecția adusă de el în familie.

Reamintim că, DSP a băgat în izolare la domiciliu, luna trecută, drept contați ai bărbatului din Drăguțești, atât pe soții Stroe, el angajat la Serviciul Permise și Înmatriculări, ea la DGASPC Gorj, cât și familia unei angajate de la Camera de Conturi Gorj, soțul fiind angajat ISU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here