“Fetiţa tunată” a făcut show! Sexy Brăileanca şi-a dezgolit sânii lângă Primăria Băleşti

570

Pentru doar 5 lei, orice cetăţean al comunei Băleşti a putut să o vadă, sâmbătă seară, în sânii goi pe Florina Mihăilă alias Sexy Brăileanca, invitată la clubul situat chiar lângă primăria localităţii. De altfel, reprezentanţii clubului şi-au făcut destulă publicitate anunţând cu surle şi trâmbiţe că, la finalul săptămânii, “fetiţa tunată” va face un “show erotic incendiar”, fără să ia în calcul că locaţia este situată la mică distanţă de instituţia în care edilul Aristică Paicu decide soarta comunei.

Sexy Brăileanca şi-a arătat sânii şi s-a unduit lasciv pe muzica pusă în clubul din Băleşti, chiar dacă show-ul său erotic era făcut la câţiva metri de primăria comunei gorjene. Prea puţin interesată de acest aspect, ci doar de cel financiar al înţelegerii încheiate cu clubul care a invitat-o sâmbătă în Gorj, Florina Mihăilă şi-a onorat contractul dezbrăcându-se în faţa viitorului comunei, tinerii din Băleşti, dar şi a seniorilor care s-au holbat, la propriu, la nurii siliconaţi ai “fetiţei tunate”, spun martorii la eveniment. Cum taxa de intrare în club a fost mică, doar 5 lei, cu greu s-au stăpânit amatorii de senzaţii tari, dar ieftine din Băleşti şi nu numai să stea departe sâmbătă seara de locul întâlnirii cu Sexy Brăileanca pe care până atunci o văzuseră doar pe “sticlă”.
10532475_1517647405115381_6771815909800064714_nPentru a se lăuda apoi cu cele văzute, participanţii la show, în general de sex masculin, şi-au descărcat telefoanele filmând de la cap la coadă dansurile Florinei, alias Sexy Brăileanca, şi fotografiind trupul gol al starletei.
Nu de alta, dar Băleştiul nu mai văzuse aşa ceva, în club fiind prezenţi de regulă cântăreţi cunoscuţi de manele şi artişti care nu-şi dau jos “textilele” pentru show. Evenimentul memorabil a fost lipsit, din fericire, de incidente.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here