Fetița care a dispărut după ce a mers la scăldat, găsită fără suflare

239

După aproape o săptămână de căutări, minora de 10 ani, din Drăguțești, care a dispărut duminica trecută, după ce s-a dus la scăldat cu sora și mama ei, a fost găsită moartă, sâmbătă, în zona ”Vârț”. Trupul neînsuflețit a fost scos din apă de pompieri și de salvamontiști. ”Intervenția a fost dificilă, deoarece pe râul Jiu apa a fost în unele locuri mică, în altele mare.

fetita gasitaA fost costisitor să aducem barca. Până la urmă am reușit să găsim fata. Am găsit-o pe o insulă de nisip, pe unele locuri chiar începută de animale sălbatice. Speranța noastră de a fi găsită vie, după două zile, nu mai era. La intervenție au participat și echipele de la Salvamont, echipa Primăriei Drăguțești, cu voluntari. Am căutat și pe mal, cu binocluri și până la urmă căutările noastre au fost cu succes”, a spus Aurelian Negrea, din cadrul ISU Gorj.
fetita 666Fetița și-a pierdut viața, după ce a mers la scăldat, în râul Jiu, cu mama ei, în vârstă de 38 de ani și sora sa mai mică. Supraviețuitoarele au declarat că, în timp ce se aflau pe o insuliță în mijlocul râului, la un moment dat a crescut brusc nivelul apei, iar una dintre fetițe a fost luată de curenți.

fetita4”Îmi pare rău că am găsit fata decedată. Îmi doream din tot sufletul să o găsim în viață. Mă doare sufletul când mă gândesc că s-a pierdut o viață de om. Am pierdut noțiunea timpului. Apa era foarte adâncă. Sincere condoleanțe familiei îndurerate, care a pierdut un copil care nu trebuia să-și piardă viața în aceste condiții”, a declarat Ion Popescu, viceprimarul comunei Drăguțești.
Loredana Fîciu

fetita 5

fetita gasita 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here