Fetele nu renunţă la visul FED Cup: “Ne dorim să câştigăm acea cupă”

454

Echipa de Fed Cup a României a pierdut, dramatic, duelul cu Franţa (2-3), după o demonstraţie de forţă a Simonei Halep, care aproape le-a bătut de una singură pe reprezentantele Hexagonului. Numărul 2 WTA a câştigat ambele meciuri de simplu cu Kristina Mladenovic şi Caroline Garcia, dar nici Mihaela Buzărnescu, nici Irina Begu nu au putut trece de jucătoarele gazdelor la simplu. Ba mai mult, după jocul pierdut în faţa Pauline Parmentier, Begu s-a accidentat şi a fost înlocuită şi pentru meciul de dublu de Simona. După un meci-maraton, care a ţinut mai bine de două ore și jumătate de joc, Franța (Garcia/Mladenovic) s-a impus în faţa României (Halep/Niculescu): 5-7, 6-3, 6-4. Finala se va jucă în Australia, în luna noiembrie.
“Îmi pare rău. Au fost doar câteva puncte diferenţă. Acele puncte le-am luat noi la Ostrava, acum nu am mai putut. Eu m-am simţit bine în teren, am simţit că nivelul meu a crescut în setul 3. Îi mulţumesc Simonei pentru ce a făcut, a luptat cu sufletul, era obosită, dar şi-a dorit foarte mult. Suporterii au fost extraordinari, am încercat să mă încarc cu energia lor cât am putut. Îmi pare rău, sunt dezamăgită şi nu pot sa zic decât că se poate. Adică ne dorim să câştigăm acea cupă şi nu o să ne dăm bătuţi”, a declarat Monica Niculescu la conferinţa de presă. “A fost un vis frumos pentru noi, nu s-a terminat, am avut o semifinală cu Franţa, un eveniment cum eu nu am trăit încă. Le mulţumesc fetelor pentru cum s-au dăruit. Nu avem ce să facem decât să ne încărcăm bateriile, eu mă rog pentru fete să avem un sezon bun şi să o luăm de la capăt la anul”, a spus și căpitanul-nejucător Florin Segărceanu. Echipa de FED Cup a României a fost susţinută în Franţa de o galerie superbă, care a dominat fondul sonor.
“Niciodată vreo echipă vizitatoare nu s-a mai simțit ca acasă în Franța, iar meritul este al românilor care, ore în șir, au scandat, aplaudat, cântat și susținut România: Fetele din echipa noastră de Fed Cup vă mulțumesc!”, a scris frt.ro
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here