Explozii, incendii şi accidente în lanţ, la Interex

124

2011-07-09 20.01.00Adrenalină la maxim, cascadorii impresionante, cauciucuri şcrâşninde, ţipete, fete frumoase şi mult fum, acesta a fost taboul evenimentului de week-end care a avut loc în faţa supermarketului Interex din Târgu-Jiu.

Asta ca urmare a prezenţei în premieră în oraşul nostru a echipei de cascadori profesionişti din Germania, Monster Truck – Die Motor Show. 2011-07-09 20.05.41Pasionaţii de auto-moto au putut urmări, în zilele de 9 şi 10 iulie, un show incendiar care a conţinut toate ingredientele necesare unui spectacol reuşit: cascadorii cu maşini (maşini nepreparate mergând pe două roţi, maşini care se ciocnesc, maşini care trec prin foc), cauciucuri încinse, mult fum şi adrenalină. Este vorba despre echipa de cascadori profesionişti Monster Truck – Die Motor Show, care a ajuns şi în Târgu-Jiu, după un tur European prin Austria, Olanda, Danemarca, Elveţia, Slovenia şi Ungaria.

Cascadorii, în familie

2011-07-09 20.34.59Monster Truck – Die Motor Show s-au format în Nürnberg, sub conducerea şi îndrumarea lui Alexis Neigert. „La noi în familie e o tradiţie cu cascadoriile. Tatăl meu s-a ocupat cu asta, eu fac asta”, spune Alexis Neigert, scurt şi la obiect, fără a face risipă de cuvinte, în stil nemţesc. În cei 7 ani de activitate, echipa s-a menţinut pe locul I în Germania, în cadrul acestor tipuri de evenimente. „Riscul este meseria mea”, spune şi Alexis Neigert, îndepărtându-se spre maşina care îl aştepta să facă următoarea cascadorie. În cadrul show-ului spectatorii au putut urmări pe Alexis Neigert mergând pe două roţi cu un Opel Kadett şi făcând întoarceri cu frâna de mână, pe omul care sfidează focul – Henri, trecând printr-o perdea de foc legat pe capota unui autoturism, pe Cristoph conducând maşina cu viteză mare şi provocând un accident controlat prin rostogolirea autoturismului, pe Vivienne şi Diana făcând cascadorii pe ATV. La finalul show-ului Alexis Neigert a aplatizat două Dacii 1300 scoase din uz, urcându-se pe ele cu Monster Truck-ul său de peste 400 de cai putere. Evenimentul a fost organizat şi promovat în România de către agenţia Miro Varieté. Partea de logistică a fost asigurată de către S.C. Remat S.A. Gorj iar S.C. Interex S.A. a pus la dispoziţie parcarea supermarketului pentru desfăşurarea cascadoriilor şi amenajarea zonei pentru spectatori. Monster Truck – Die Motor Show va putea fi urmărit şi în Deva, Sibiu, Alba-Iulia, Timişoara, Cluj-Napoca, Arad şi Baia-Mare.

Silviu Popescu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here