Exit poll: PSD şi PNL, la egalitate. Scor foarte bun pentru USR. Declaraţii!

927

A fost publicat Exit-poll-ul oficial de după încheierea alegerilor, bazat pe datele colectate până la ora 19.00. PSD a luat 25,8%, PNL a obţinut 25,8%, iar Alianţa USR-PLUS –  23,9%. Următoarele date vor fi anunţate la 23.00.

PSD – 25,8%

PNL – 25,8%

USR-PLUS – 23,9%

ALDE – 4,9%

Pro România – 5,7%

UDMR 5,4%

PMP – 5,2%

ALŢII – 3,3%

„Nu sunt nişte rezultate care să bucure PSD. Trebuie făcute analize foarte rapid şi serios în partid. Am înţeles că un coleg de al meu a avut o propunere. Vreau să vă spun ceva. Eu în viaţa mi-am asumat şi ce nu am făcut şi ce am făcut. Şi la fel o să fac şi acum, împreună cu colegii mei, dar eu nu îmi asum astfel de lucruri pe Facebook, ci într-o discuţie serioasă în CEx”, a declarat Liviu Dragnea, preşedintele PSD.

Le mulţumesc cetăţenilor români care au venit la vot. PNL va fi pe primul loc. Avem o majoritate în sprijinul unei guvernării legitime. Îi felicit pe cei din USR pentru că s-au implicat în victoria la referendum”, a afirmat Ludovic Orban, preşedintele PNL.

Votul de astăzi arată că România renaște. Cetățenii români au dat redat sens democrației prin votul lor. Au demonstrat că România este o țară europeană, România dă un exemplu Europei despre ce poate face o nație care se mobilizează pentru a le arăta politicienilor încotro trebuie să meargă”, a precizat Dacian Cioloş, co-preşedintele Alianţei 2020 USR PLUS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here