Excursie la Alba-Iulia, pentru pensionari

159

cetatea-alba-iuliaPrimăria Municipiului Târgu-Jiu sprijină membrii Ligii Pensionarilor din judeţul Gorj pentru organizarea unei excursii la Alba-Iulia, chiar pe data de 1 Decembrie. Detaliile deplasării au fost deja stabilite.

Florin Cârciumaru, edilul municipiului Târgu-Jiu a fost mereu alături de vârstnicii din oraşul nostru. Cu ocazia Marii Uniri, sărbătorită la 1 Decembrie, primarul îi sprijină pe aceştia să se deplaseze la Alba Iulia. „De 1 Decembrie vă sprijinim, suntem alături de dumneavoastră să vă susţinem în organizarea unei excursii prin care să vă deplasaţi la Alba-Iulia. Am stabilit cu domnul Rădulescu (n.r.: Petre Rădulescu, preşedintele Ligii Pensionarilor din judeţul Gorj) un program de deplasare, să căutăm să organizăm această deplasare în codiţii bune, încât să vă simţiţi bine până la Alba-Iulia şi la întoarcere la fel”, a mărturisit Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu-Jiu.

Edilul îşi doreşte ca vârstnicii să se simtă bine în excursie şi să se bucure de acest mic dar pe care îl primesc într-o zi atât de importantă pentru naţiune.

M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here