Eugen Pîrvulescu recunoaște problemele pandurilor – “Suntem în criză!”

224

Pandurii trece prin una dintre cele mai dificile perioade din ultimii ani. Echipa nu se regăsește, jocul prestat este de o slabă factură, iar rezultatele sunt și ele în aceleași coordonate.

Eșecul Pandurilor din meciul cu CFR Cluj pare unul care să fi adus la echipă mai multe semne de întrebare chiar și decât precedentul, cel cu Concordia. Conducerea clubului gorjean are acum nevoie și de un alt răspuns. Cum echipa a reușit să piardă din nou după ce dăduse semne de revenire câștigând cu Dinamo, Eugen Pîrvulescu, președintele executiv al Pandurilor, caută o scuză pentru acest nou eșec și în valoarea adversarilor, chiar dacă și aceștia au un sezon negru: “Ne pare rău şi nouă. Pentru toată lumea este dureros şi inexplicabil de ce nu câştigăm acasă. CFR este o echipă puternică, jucători care au jucat în Champions League. Suntem foarte supăraţi şi ne întrebăm ce se întâmplă cu echipa noastră. Dacă Giusti ar fi marcat, am fi câştigat”, a declarat, cu regret, oficialul echipei târgujiene.

Fără soluții
Cel mai îngrijorător lucru nu este faptul că Pandurii nu reușește să adune puncte, ci acela că jocul nu oferă prea multe speranțe. “Suntem în criză, jucăm greoi acasă, nu găsim soluţii. Trebuie să găsim rapid soluţii pentru că etapele trec. Trebuie să ne revenim, avem nevoie de victorii, avem nevoie de victorie acasă pentru a se descătuşa şi băieții”, recunoaște Eugen Pîrvulescu. Conducătorul echipei gorjene este de părere că problemele Pandurilor pornesc de la pierderea suferită în această iarnă, când Eric a plecat la Al Ahli fără ca în locul său să fi fost pus un jucător care să poată face ceea ce brazilianul făcuse până atunci: “Nu am reuşit să transferăm un jucător care să se apropie de calităţile lui Eric. Și suferim din această cauză…”, a mai spus Pîrvulescu

Sub amenințarea blocării salariilor
Jucătorii și antrenorii de la Pandurii se află în postura de a rămâne fără bani în apropierea sărbătorilor pascale. Echipei gorjene i-a fost trasat un obiectiv pentru trei etape, iar pentru îndeplinirea acestuia, Pandurii trebuie să câștige la Mediaș, altfel salariile rămân blocate. “Sper să câştigăm cât mai repede. Vrem să câştigăm la Mediaş, trei puncte importante. E foarte-foarte important acest meci. Jucătorii nu se pot plânge, au toate condiţiile, suntem cu banii aproape la zi, au luat banii şi pe luna ianuarie, iar în funcţie de randamentul lor vom da banii şi pe februarie. Dacă nu câştigăm la Mediaş mai stăm şi noi să dăm salarii la 90 de zile. Dar nu asta e o soluţie”, a ținut să precizeze Eugen Pîrvulescu.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here