Epidemiologii Direcţiei de Sănătate Publică Gorj, felicitaţi pentru activitate

226

Implicarea în campaniile de imunizare le-a adus angajaţilor Compartimentului Epidemiologie din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj recunoaşterea oficialilor Ministerului Sănătăţii. Marius Boeriu, directorul executiv al DSP Gorj este mândru de subalternii săi şi spune că felicitările vin ca o dovadă a profesionalismului acestora.

Vaccinarea copiilor este un segment extrem de importat din domeniul sănătăţii. La nivelul judeţului nostru, campaniile de vaccinare s-au derulat conform cerinţelor Ministerului Sănătăţii. Imunizările sunt efectuate de către medicii de familie, aceştia fiind instruişi de către specialiştii Direcţiei de Sănătate Publică Gorj. Pentru modul exemplar în care şi-au îndeplinit sarcinile de serviciu, epidemiologii gorjeni au primit felicitări oficiale. „Imunizările atât de necesare pentru copii sunt făcute de medicii de familie, care au încheiat contracte cu DSP Gorj. Ei au adus situaţiile lunare care au fost centralizate rapid si corect de către angajaţii DSP, fapt pentru care ne-am situat printre puţinele judeţe care le-au întocmit rapid şi corect. Pentru acest lucru am fost felicitaţi, fiindu-ne apreciată rapiditate în întocmirea respectivelor centralizări. Este vorba despre colegii mei de la Programe de sănătate şi de la Compartimentul Epidemiologie. Este un lucru îmbucurător că se reuşeşte recuperarea vaccinală a copiilor şi să ne facem corect datoria în ceea ce priveşte raportările către minister”, a precizat Elena Piţian, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Gorj.

Boeriu, mândru de subalternii săi
Marius Boeriu, directorul executiv al DSP Gorj este mândru de subalternii săi şi spune că felicitările vin ca o dovadă a profesionalismului acestora. „S-a primit telefon de la Ministerul Sănătăţii pentru a-i felicita pe angajaţii Compartimentului Epidemiologie pentru modul în care au răspuns la solicitări şi au instruit medicii de familie în vederea derulării campaniilor de vaccinare a copiilor. Sunt mândru de colegii mei şi mă bucur că profesionalismul lor a fost recunoscut”, mărturiseşte Boeriu.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here