“Energia Collazen”, proiect mort din faşă?

229

Deşi discuţii între reprezentanţii Consiliului Judeţean Gorj, sponsorii echipei şi investitorul grec, Nikolaos Krokos, ce deţine firma Collazen, ar urma să aibă loc în luna august, proiectul de la Tg-Jiu nu pare a avea vreo şansă. Sean Sheldon şi Nemanja Petrovic nu au primit acceptul lui Krokos de a mai fi legitimaţi, după ce a aflat vestea că Energia nu va juca în Liga I, iar ultimul baschetbalist adus în vară, Joe Howell, a părăsit, şi el, clubul gorjean. Cel din urmă a anunţat prin intermediul unei reţele de socializare că s-a despărţit de formaţia noastră după o discuţie cu Stathis Smyris, desemnat managerul echipei de către Krokos.
“După cum știți am semnat un contract de profesionist cu clubul Energia Tg-Jiu pentru noul sezon. Am fost foarte încântat să fac parte din club și pentru a concura la un nivel înalt în Liga 2. Sunt foarte dezamăgit și întristat de rezultat și decizia de a nu continua cu proiectul din Tg-Jiu. Nu pot face parte din echipă din cauza situației financiare și vreau să mulțumesc Energiei şi domnului Krokos pentru oportunitate. Am vorbit cu agentul meu, dl. Smyris și i-am explicat situația, astfel considerăm că aceasta este cea mai bună soluție pentru mine, să găsească o altă echipă”, a scris Howell.
Problemele Energiei nu se opresc însă aici. Din câte se pare, nici Stathis Smyris nu va mai continua colaborarea cu trupa din Gorj, dacă proiectul lui Krokos, BC Collazen, ar merge mai departe. Cu toate acestea, Smyris nu ar refuza să lucreze cu oamenii de baschet din Gorj: “Dacă există altă soluţie pentru Energia, am discutat deja cu doi sponsori, în total pot să aducă 15 mii de euro. Nu sunt bani suficienţi pentru divizia secundă, dar este o sumă de început. Aştept ca autorităţile locale să-mi dea un răspuns. Nu vreau să mai colaborez cu Krokos, nu mi-a plăcut că a lăsat lucrurile neterminate şi pe tema asta ne-am contrazis”.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here