Energia a bătut palma cu Watson

331

Giordan Watson a intrat rapid în inimile suporterilor gorjeni după venirea sa la Târgu Jiu în vara trecută, dar nu doar aprecierile fanilor îl păstrează în echipa Energiei și pentru sezonul viitor.
Evoluțiile constant bune ale conducătorului de joc american i-au convins pe conducătorii echipei, care i-au oferit un nou contract la Energia.
Watson a încheiat sezonul regulat cu o linie statistică de 11.7 puncte, 5.5 pase decisive şi 3.1 recuperări per partidă, acesta fiind şi cel mai folosit jucător din întreg lotul. „E adevărat, ne-am înțeles cu Watson și s-a semnat și contractul așa că el va fi jucătorul nostru și în sezonul viitor. Suntem în negocieri avansate cu un alt jucător străin pe care l-am avut în lot și în sezonul trecut, în mare ne-am înțeles, dar încă nu s-a semnat contractul, așa că nu putem da nume”, a declarat Laurențiu Răuț, preşedintele clubului Energia Rovinari.
Acesta a dezvăluit că în perioada imediat următoare ar trebui să fie primit contractul semnat de un alt jucător străin dintre cei care au evoluat și în campionatul trecut la Energia, dar nu a dorit să facă cunoscut numele acestuia până nu va avea contractul gata semnat.
Tot în această perioadă, conducerea Energiei are și o altă problemă de rezolvat, aceea a antrenorului principal: „Pentru noi este important să reușim să numim un antrenor în perioada următoare. Suntem în discuții preliminarii cu mai mulți antrenori, dar campionatele încă nu s-au încheiat, așa că nu am putut discuta prea mult, nu ar fi fost corect să discutăm cu antrenori cât ei încă sunt angrenați în competiții. Pe lista noastră sunt și antrenori români, dar și străini. În acest moment nu putem spune că e cineva favorit pentru preluarea echipei”, a mai declarat Laurențiu Răuț.
Acesta a menționat că este exclus ca el să se întoarcă în acest moment pe banca tehnică a echipei, așa cum nici Slobodan Nikolic și nici Theo Evans nu sunt pe lista antrenorilor cu care se discută, în ceea ce-l privește pe american, Răuț a menționat că acesta este dedicat acum unui proiect peste ocean.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here