Electricienii au curăţat 4500 de metri pătraţi de pe Insuliţa din Târgu-Jiu

159

Parcul amenajat de pe Insuliţa din Târgu-Jiu a fost ecologizat, joi, pe o suprafaţă de peste 4500 de metri pătraţi de către electricienii din cadrul CEZ Distribuţie. Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul Primăriei Târgu-Jiu.

În Luna Curăţeniei, electricienii CEZ au curăţat parcul amenajat de pe Insuliţa din municipiu.
Potrivit reprezentanţilor CEZ Distribuţie a fost ecologizată o suprafaţă de 4500 de metri pătraţi în parcul de pe Insuliţă din Târgu-Jiu. Cu sprijinul Primăriei Târgu-Jiu, puţin efort, dar multă voie bună şi conştiinţă unui mediu înconjurător curat, electricienii au curăţat aproape jumătate de hectar de spaţiu verde şi au plantat arbori pentru a întâmpina zilele însorite cum se cuvine. Aceştia speră că toţi târgujieni care îşi vor petrece timpul liber în parcul de pe Insuliţă să se bucure de rezultatele acestei acţiuni, dar şi să ia un bun exemplu de grija faţă de mediu. Demonstrând responsabilitate faţă de mediu, dar şi spirit gospodar, voluntarii CEZ Distribuţie, înarmaţi cu mănuşi, saci, lopeţi şi greble oferite de Primăria Municipiului Târgu-Jiu, au schimbat faţa parcului de pe Insuliţă.
„Simţim o reală responsabilitate faţă de comunităţile locale în care operăm, cu atât mai mult dacă vine vorba despre calitatea vieţii noastre şi a mediului înconjurător. Acţiunile de ecologizare reprezintă deja o tradiţie pentru companie şi ne oferă o satisfacţie deosebită. Parteneriatul cu Primăria Târgu-Jiu ne-a oferit încă o dată ocazia să punem umărul la un mediu mai curat pentru noi şi copiii noştri”, a declarat Doina Vornicu, Directorul Executiv CEZ Distribuţie.
A.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here