Edilul din Urdari: “70% sunt convins că voi câştiga alegerile de anul viitor”

295

Mihai Calota - primar urdari 2Edilul localităţii Urdari, Mihai Calotă îşi doreşte al doilea mandat şi este destul de sigur în şansele sale de reuşită. Primarul este mulţumit de colaborarea pe care a avut-o de-a lungul timpului cu deputatul Cosmin Popescu, care l-a şi sprijinit în obţinerea unor proiecte.

Mihai Calotă, primarul comunei Urdari este convins, în proporţie de 70% că va fi ales pentru un nou mandat în scaunul de edil la alegerile de anul viitor. Încredere acestuia este dată de către cetăţenii mulţumiţi de activitatea acestuia în primul mandat. „Bineînţeles că voi candida. Sunt la primul mandat dar mi-l doresc şi pe al doilea. Eu am încredere în cetăţeni că mă vor vota, iar ei au încredere în mine că voi fi alături de ei. Voi rămâne fidel partidului democrat liberal şi 70% sunt convins că voi câştiga alegerile de anul viitor”, a declarat încrezător în propriile forţe, edilul Calotă.

Cosmin Popescu, sprijin de nădejde

De-a lungul celor trei ani de când se află în scaunul de primar al localităţii Urdari, Mihai Calotă a fost sprijinit, în implementarea proiectelor de către deputatul de pe colegiul său. „M-a ajutat foarte mult deputatul Cosmin Popescu. Fie că a fost vorba de proiecte de infrastructură, canalizare sau de făcut o sală de sport, Popescu m-a sprijinit şi sunt sigur că o va face şi în mandatul următor”, a precizat primarul din Urdari. În timpul în care a condus comuna în calitate de edil, Calotă a implementat numeroase proiecte. Pe unele le-a finalizat iar altele sunt în curs de dezvoltare. „Am în dezvoltare mai multe proiecte de infrastructură. În comuna Fântânele vor fi asfaltate toate uliţele, în total sunt 2,580 kilometri. Urmează ca la sfârşitul acestei luni să fie făcută licitaţia pentru acest proiect, la Bucureşti. Mai am un proiect pentru care s-a făcut deja licitaţia. Este vorba de asfaltarea cu 2,850 kilometri în satele Urdari şi Hotăroasa. Licitaţia a fost deja câştigată de o firmă din Satu-Mare”, a mai precizat primarul din Urdari.

Proiecte finalizate

Pe lângă proiecte pe care le are în implementare, Mihai Calotă a reuşit să şi finalizeze câteva dintre acestea. „În timpul acestui mandat am reuşit să fac o sală de sport şi o grădiniţă”, a declarat edilul din Urdari. Pe lângă toate acestea, Calotă are şi proiecte finanţate din banii bugetului local. Este vorba despre un proiect de infrastructură ce constă în asfaltarea cu 2,300 kilometri, în Urdari, care este aproape finalizat, primarul fiind convins că luna aceasta va fi gata. Pe ordinea de zi a edilului se află şi un proiect de canalizare. „Am fost la Bucureşti şi am depus documentaţia pentru un proiect de canalizare. A fost aprobat şi urmează să fie făcută prima tranşă de finanţare. Şi pentru acest proiect am beneficiat de sprijinul deputatului Popescu. Vreau să fac şi un teren de sport şi un loc de joacă pentru cei mici”, a mai adăugat Calotă. Primarul vrea ca în viitorul apropiat şcoala din Urdari să deţină o centrală termică iar Căminul Cultural va avea mobilier nou, tot graţie edilului.

Se supune regionalizării

Primarul Calotă spune că va mai trece ceva timp până se va pune în practică regionalizarea, iar când se va face, se va supune şi va face cum i se va da ordine. „Deocamdată se discută despre regionalizare, dar e mai greu de pus în practică. Ne supunem, nu avem ce face. Noi facem ce zic cei de la Bucureşti, ei hotărăsc iar noi îndeplinim ordinele”, a încheiat Mihai Calotă.

Ana-Maria Catalinoiu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here